Asociatia Imaginabil

Imaginabil este o asociatie culturala independenta fondata in 2016 care sprijina creatia artistica si promoveaza valorile culturale. Credem ca imaginatia este motorul creatiei si de aceea va invitam sa gandim, sa dezbatem si sa ne imaginam împreuna o lume mai buna.

Imaginabil ofera o serie larga de cursuri si ateliere in diferite domenii artistice destinate persoanelor de toate varstele. Aceste cursuri sunt concepute pentru a contribui la educatia artistica a participantilor dar si pentru a le insufla cursantilor gustul creativitatii si dezvoltarii imaginatiei. Imaginabil este mai mult decat o simpla scoala pentru amatori asa ca propunem o serie de cluburi unde membrii vor putea pe termen lung sa ia parte la actul de creatie.

 

In vederea sprijinirii creatiei artistice si a a artistilor organizam evenimente culturale: expozitii, spectacole, concerte, vizionari de filme, etc. Artistii sunt invitati sa ne contacteze pentru a concepe impreuna evenimente prin care sa-si promoveze operele.

Asociatia Imaginabil a fost fondata de o echipa de tineri artisti romani. Unul din obiectivele asociatiei este acela de a contribui la patrimoniul cultural universal. In cadrul asociatiei a fost infiintata o trupa de teatru care produce si realizeaza spectacole, unele in directa colaborare cu tineri dramaturgi. Polul de cinema Imaginabil este implicat in realizarea de filme artistice de scurt si lung metraj, de documentare si animatii.

Spatiul Imaginabil

Situat in centrul Bucurestiului, chiar langa parcul Gradina Icoanei, spatiul Imaginabil isi propune sa devina un centru creativ unde artisti din diferite domenii si amatori se pot intalni, discuta si chiar lucra impreuna.

Spatiul este multifunctional si ofera posibilitatea realizarii a diferitelor tipuri de evenimente: cursuri, expozitii, repetitii, dezbateri, proiectii de film...

Va invitam sa ne vizitati si sa luati parte la proiectele Imaginabil.

spatiu 2
spatiu 5
spatiu 3
spatiu
spatiu 2
spatiu

Imaginabil

Str. Alexandru D. Xenopol nr.19

Bucuresti

Gradina Icoanei

0722600430

contact@imaginabil.ro

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now