Cursurile și atelierele Imaginabil

Imaginabil propune o serie de ateliere si cursuri artistice petru copii, adolescenti si adulti. Atelierele si cursurile Imaginabil au ca scop dezvoltarea aptitudinilor creative si a imaginatiei intr-un cadru ludic. Imaginabil va invita sa descoperiti diversitatea si complementaritatea modurilor de exprimare artistica prin abordari practice si ludice adaptate varstei si nevoilor fiecaruia.

Jocul teatral ofera posibilitatea fiecarei persoane sa evolueze de la o stare pasiva la o atitudine activa si creativa. Teatrul permite exprimarea personalitatii in toate dimensiunile ei: intelectuala, afectiva, cognitiva, corporala ...

Imaginabil îti propune cursuri si ateliere practice în care sunt abordate diferitele elemente ale limbajului cinematografic si etapele de constructie, realizare si productie a unui film.

Artele plastice stimuleaza capacitatile cognitive si intelectuale : sunt niste exercitii esentiale dezvoltarii personale atat pentru copii cat si pentru adulti.

Veniti sa va cultivati creativitatea.

Odata cu fotografia numerica, cu totii putem practica arta fotografiei. Cursurile si atelierele Imaginabil iti propun sa inveti bazele compozitiei, limbajului plastic si al culorilor. Punem accent pe creativitate si îti oferim instrumente utile exprimarii vizuale ale ideilor tale.

Prin diferitele fatete pe care le exploreaza, studiul muzicii si practicarea unei activitati muzicale dezvolta spiritul critic, gândirea creativa, imaginatia si disciplina personala.

Imaginabil îti propune cursuri si ateliere in care vei avea ocazia sa realizezi obiecte : jucarii, bijuterii, obiecte decorative, machete ...

Vei putea invata cum sa reciclezi anumite materiale sau obiecte si sa le transformi in ceva util si frumos, de care te vei putea bucura tu, familia sau prietenii tai.

Imaginabil

Str. Alexandru D. Xenopol nr.19

Bucuresti

Gradina Icoanei

0722600430

contact@imaginabil.ro

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now