Atelierele de desen și pictură

Cursuri pentru adulți și copii

In fiecare sambata

De la 10:00 - 11:30

sau de la : 11:45 - 13:15

Aceste cursuri au ca scop aprofundarea si perfectionarea tehnicii de desen si tehnicii de pictura pentru copii si adolescenti, indiferent de nivelul lor, cursurile fiind adaptate si personalizate pe nevoile fiecarui participant.
Studiul este progresiv, printr-o metoda de predare academica a desenului si picturii, de tip traditional dar si contemporan.
 

In fiecare joi de la 19:30 la 21:30.

Cursul de fata propune desenul atat ca forma de relaxare cat si ca forma de exprimare pentru adolescenti si adulti. Desenul este elementul primordial ce sta la baza artelor vizuale costituind totodata fundatia oricarui artist; acesta reprezinta prima forma de exprimare artistica umana ce are la baza observarea si intelegerea formelor in spatiu.

De la forma simpla (geometrica) la formele complexe (corp, fata) prin studiul progresiv al constructiei, al perspectivei, al volumelor si punerii in spatiu, iti propunem sa inveti sa desenezi ceea ce vezi si observi.

In fiecare marti de la 19:30 la 21:30.

Pictura face parte dintre cele mai vechi mijloace de expresie artistica umana fiind considerata una dintre cele trei arte majore. Ea reprezinta o ramura a artelor plastice, ce creaza imagini in spectrul bidimensional cu ajutorul culorilor, aplicate pe o suprafata (panza, hartie, sticla, lemn sau chiar plastic), aceasta fiind totodata si un mod de expunere a ideilor, emotilor sau a trairilor. Iti propunem un curs de pictura in care vei avea ocazia sa alegi sa inveti si sa experimentezi una dintre aceste doua ramuri ale picturii: pictura realista si pictura experimentala.

SIMBOLI K sau Arta Simbolului propune publicului larg să experimenteze și să înțeleagă una din filialele artei abstracte și anume operarea imaginației prin semne și simboluri.

Please reload

Imaginabil

Str. Alexandru D. Xenopol nr.19

Bucuresti

Gradina Icoanei

0722600430

contact@imaginabil.ro

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now